УКР РУС

Колишню брата Міхаеля Шумахера прибрали з шоу "Я – знаменитість": бояться, що розбовкає дані про його здоров'я

5 лютого 2024 , 20:50 / Читать на русском

Семиразовий чемпіон світу Формули-1 Міхаель Шумахер був поза увагою громадськості протягом 10 років після трагічного інциденту на лижах. Лише невелика група людей знають подробиці про його стан.

Серед них є й колишня дружина його брата Джора Шумахер. Вона покинула німецьку версію шоу "Я – знаменитість, заберіть мене звідси" через побоювання щодо витоку інформації про боротьбу за здоров'я легенди Формули-1.

Колишній партнер Зінченка довів дружину до сліз через переїзд у Саудівську Аравію – це було дуже жорстоко

До цього дня Шумахер отримує цілодобову допомогу від своєї люблячої дружини Корінни та команди медичного персоналу. Інформація про стан його здоров'я надходить дуже рідко, а ті, кому довіряють подробиці, присягаються зберігати їх в таємниці.

Колишню дружину брата легенди Формули-1 зняв з шоу "Я – знаменитість" телеканал RTL, побоюючись, що вона може сказати занадто багато про здоров'я свого екс-дівера. Кажуть, що RTL має "джентльменську угоду" з родиною Шумахера не копатися в його стані здоров'я.

Джора була надто балакучою в шоу, що змушувало продюсерів нервувати. Хоча будь-які деталі перед трансляцією чергових випусків можна було б вирізати, саме страх, що вона може щось сказати в прямому ефірі, схоже, став поштовхом до дій.

Очевидно, що жінка отримала благословення сім'ї на участь у програмі. Її екс-чоловік Ральф, теж колишній гонщик Формули-1, навіть поговорив з BILD про їхні стосунки та привітав Джору з приєднанням до акторського складу.

"Я думаю, що вона хоче знайти свою власну тему з табором в джунглях і не буде, наприклад, підіймати наше спільне минуле. Зрештою, все це було дуже давно", – сказав 48-річний Ральф Шумахер.

У заяві в соцмережах стверджується, що причиною виходу Джори з шоу стала хвороба.

"Джора страждає від сильного кашлю і вирішила, що вона більше не відчуває себе здоровою для пригод у джунглях. Ми бажаємо їй всього найкращого!" – мовиться у дописі.

 

Джерело:

The Mirror