УКР РУС

"Потрапив у керманича Дніпра, аж картуз злетів": новачок Колоса про бокс, Гвардіолу і любов до авто

20 липня 2024 , 23:23 / Читать на русском

Максим Третьяков, екс-гравець Олександрії та Дніпра-1, 28-річний лівий вінгер клубу Колос відповів на запитання анкети – ексклюзивно для YeSport.

Улюблене місто: Одеса. У мене там народилася дочка. Також я закріпив там свої відносини із дружиною. У цьому місті є певна легкість, шарм, люди цікаві та менталітет. 

Улюблена кухня або страва: Качка з яблуками.

Коронна страва у твоєму виконанні: Також качка з яблуками. Люблю готувати цю страву.

Фільм або серіал, який можеш переглядати купу разів і щоразу цікаво: "Бійцівський клуб". Я його багато разів переглядав. Подобаються роботи режисера Девіда Фінчера у цілому.

"Відео від військових мотивують": хавбек УПЛ міг стати будівельником, тепер мріє про збірну України

Омріяний автомобіль: BMW.

Перша зарплатня: Двісті доларів у академії Дніпра. 

Реалізувати свою мрію чи коханої: Коханої.

Атмосфера у Колосі одним словом: Сімейна.

Хто в новій команді найстильніший: Валерій Лучкевич.

Спортивна звичка, яка дратує дружину: Люблю аналізувати матчі, які відіграв. Це займає багато часу, тож іноді може її трішки бісити. 

Який свій фейл на полі чи на тренуванні запам’ятався найбільше: Фейл стався у дублі Дніпра за часів Дмитра Станіславовича Михайленка. Тоді було в тренді відпрацьовувати падаючий удар. Я робив це в парі з Андрієм Блізніченком. Тоді біля нього керманич і проходив. Я йому потрапив у голову (Сміється). У нього тоді аж картуз злетів з голови. Було дуже перед ним незручно. Мені здається, що я навіть на наступний матч в заявку не потрапив (Усміхається). 

Матч під дощем чи під палючим сонцем: Під дощем.

Грати на великому стадіоні чи на маленькому, але з пристрасними вболівальниками: На великому і з вболівальниками!

Мати ідеальну техніку чи бути найшвидшим гравцем на полі: Техніку.

Найулюбленіший гравець: Одного улюбленого немає. У свій час подобався Іньєста. Якщо з тих, кого бачив вживу у дії, то Коноплянка.

Якби міг тренуватися лише в одного тренера: Пепа Гвардіоли, Юргена Клоппа чи когось іншого, кого б ти вибрав: Гвардіола.

Завершити кар'єру на піку форми чи грати до старості, але з втратою швидкості і витривалості: Я б ще пограв, навіть не в піковій формі.

Топ-3 захоплення поза футболом: Перше – авто. Тюнінг і все, що пов'язано з доглядом за машинами. Друге – агентська діяльність. Дуже цікава робота з трансферами. Третє – люблю готувати.

Якби не футбол, то був би: Порноактором (Жартує). Боксером!

Улюблена цитата-девіз по житті: Бути самим собою.