УКР РУС

Дружина Зінченка сяє з донечкою у вогняному стилі, поки Олександр запалює зі звабливою бразилійкою

19 липня 2024 , 15:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Футболіст збірної України поділився цікавим відео з фристайлеркою. Водночас його кохана Влада Зінченко проводить час з донечкою.

Обраниця універсального гравця збірної України та лондонського Арсенала активно проводить час зі своїми доньками. Цього разу журналістка під ніком Влада Седан показала стильне фото зі старшою Євою, повідомляє YeSport.

"Здійснили давню мрію": Зінченко з дружиною відкрили заклад у самому серці Києва – за день до матчу

Кохана Олександра позує у гарячому помаранчевому комплекті. Її маленька копія вся в білому – не менша за маму модниця росте дуже швидко. Єві у серпні виповниться 3 роки. 

Дівчинка обожнює проводити час з татом. Зокрема, вони разом складають пазли. Також Єва Зінченко подружилася з Микитою – сином Романа Яремчука, який є кумом Влади.

У цей же час сам 27-річний захисник Арсенала спробував себе у футбольному фристайлі з популярною бразильською блогеркою, на Інстаграм якої підписані понад 770 тисяч фанатів, що навіть трохи більше, ніж має дружина Зінченка (708 000).

Ліріан Сантос дуже повеселили навички та постійні захоплені вигуки "вау" від Сашка. Вона тепер навіть рекомендує всім називати його Зінченкінью на бразильський лад.