УКР РУС

"Чоловікам не гаряче": Мудрик вражає тренера Челсі та демонструє те, без чого не може в Лондоні

18 липня 2024 , 21:50 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Український вінгер пожертвував своєю законною відпусткою заради футболу. Михайло Мудрик дивує багатьох в Англії.

Після невдалого чемпіонату Європи в Німеччині, де збірна України 26 червня посіла останнє місце у своїй групі, 23-річний гравець Челсі отримав право на 4 тижні відпустки, інформує YeSport.

"Так міг лише він": тату Мудрика наробило галасу в мережі – фани переконані, що там є груба помилка

Однак колишній лідер донецького Шахтаря екстрено перервав канікули. Мудрик, зрештою, не відпочивав і двох тижнів, повернувшись на базу свого клубу 8 липня.

А все заради того, аби перед туром команди до США вразити нового головного тренера Челсі Енцо Мареску, захоплено відзначають англійські журналісти. Перший матч відбудеться вже 25 липня проти Рексема о 5 ранку за київським часом.

 

Зараз вінгер збірної України активно працює над поверненням найкращої форми. У перервах між тренуваннями Мудрик публікує оригінальні сторіс.

Так, Михайло вирішив кинути виклик лондонській спеці, позуючи у светрі та широких штанях. У руках загадково тримає книгу.

З другого дубля (спершу були тільки емодзі сонця та схрещених пальців, але цей допис чомусь видалив) футболіст Челсі опублікував фото з підписом: "Чоловікам не гаряче". 

Також Мудрик поділився світлиною супу з азійського ресторанчика, написавши японською мовою: "Смачного".