УКР РУС

Зіркова тенісистка розкрила табу №1 у стосунках з легендою футболу – він залип на дівчину Роналду

18 липня 2024 , 15:20 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Аня Івановіч вже 8 років перебуває у шлюбі з Бастіаном Швайнштайгером. У їхніх стосунках є одне цікаве правило.

Зіркова спортивна пара живе на Майорці і виховує трьох дітей, яким виповнилося 6 (Леон), 5 (Лука) і 1 рік (ім'я сина тримають в таємниці). Івановіч розповіла, чого вона ніколи не дозволить зробити Швайнштайгеру.

Струнку екс-першу ракетку зацькували за фото з пляжу: "Нехай чоловік-футболіст купить тобі ци*ьки"

Легенда футболу, 39-річний Швайнштайгер, виграв чемпіонат світу 2014 у складі збірної Німеччини, а також провів плідну клубну кар’єру в Баварії, Манчестер Юнайтед і Чикаго Файр, перш ніж повісити бутси на цвях у 2019-му.

Водночас 36-річна зірка тенісу вже давно пішла зі спорту, вигравши Відкритий чемпіонат Франції і ставши першою ракеткою світу.

Хоч він був дуже успішним у футболі, Швайнштайгеру ще належить досягти нереального у стосунках з Івановіч – виграти тенісний матч.

Аня зізнається, що вона "не дозволить йому перемогти", як би він не намагався зробити це всі 8 років сімейного життя.

"Він справді б'ється за перемогу. Однак я не дозволю йому тріумфувати!" – розповідає сербка.

Швайнштайгер поскаржився зі свого боку на нелегку долю: "Вона змушує мені бігати! Зліва направо, вперед і назад – це брутально. Я ніколи не думав, що не матиму шансів. Я програв 1:6, 2:6".

Колишній гравець збірної Німеччини, який цього літа працював експертом на німецькому телеканалі ARD під час Євро-2024, ризикував потрапити в немилість дружини через курйоз у прямому ефірі.

Швайнштайгер зробив суперечливий коментар про дівчину Кріштіану Роналду під час матчу Португалії проти Чехії. Бастіану показали відео, на якому старший син знаменитості, Роналду-молодший, святкує своє 14-річчя.

На кадрах видно, як Джорджина Родрігес у зеленому топі та синіх спортивних штанях, що облягають її пишні форми, обіймає Кріштіану-джуніора, який неочікувано одягнув нову виїзну футболку збірної Німеччини. Дівчина стоїть спиною до камери, вручаючи подарунки.

Швайні сказав: "Ого, в кадрі є дещо цікавеньке". Усі подумали, що він задивився на сіднички Джорджини. "Ох, Бастіане", – присоромила його ведуча. "Та я мав на увазі футболку", – парирував легенда футболу.

 

 

 

Джерело:

Bild