УКР РУС

Дружина Попова похвалилася відвертими фотосесіями, поки футболіст за кордоном з Динамо

17 липня 2024 , 23:15 / Читать на русском

Обраниця захисника збірної України готується до батьківства, не забуваючи про свою жіночність. Даша Попова спробувала себе в ролі вагітної моделі.

У березні 2024 року захисник київського Динамо поділився радісною звісткою. Денис Попов чекає первістка у шлюбі з коханою, повідомляє YeSport.

Зірка Динамо чекає первістка – забив і передав привіт розкішній коханій, Суркіси і Довбик у захваті

Зараз 25-річний центральний захисник збірної України перебуває на зборах в Австрії, де готується до кваліфікації Ліги чемпіонів.

Його дружина також дарма час не гає і похвалилася результатами гарячої фотосесії. Дружина Попова позує у пляжних образах та вже з чималеньким животиком.

Фотографи, які працювали над цими запальними кадрами, не приховували свого захвату: "Ідеальна. Я сподіваюсь, ви на кожному фото залишаєте свої сердечка". 

Нагадаємо, раніше Денис зустрічався з Анастасією, яка вийшла заміж за гравця Шахтаря Юхима Коноплю, а також знаменитою дзюдоїсткою Дарією Білодід.

Остаточний вибір Попов зробив у грудні 2021 року, одружившись із загадковою дівчиною, в якої закритий Інстаграм. Закохані з нетерпінням чекають народження хлопчика.