УКР РУС

"Зрада – це природньо, мені шкода Кайла Вокера": коханка стала на захист оборонця

5 лютого 2024 , 17:50 / Читать на русском

Італійська модель Паола Сауліно вирішили підтримати Кайла Вокера, якого кинула дружина через те, що він став батьком другої дитини від іншої жінки.

Модель, яка спала із зіркою Прем'єр-ліги за спиною його дівчини, каже, що їй шкода головного героя цього сценарію, – Кайла Вокера.

Власник Полісся обмінявся з президентом Жирони оригінальними подарунками — Усик зацінив

33-річний захисник Манчестер Сіті зараз самотній. Все через те, що його викрили у систематичних зрадах.

Одна з жінок, якій насправді шкода Вокера, – це італійська красуня Паола Сауліно. Вона вважає, що більшість футболістів чинять бруд за спинами своїх партнерок. Власне Паола одна з тих, з ким Кайл проводив час для додаткових розваг.

"По-перше, я не здивована тим, що зробив Кайл. Я щиро вірю, що зрада – це цілком природна річ у житті. Що не так? Можливо, зрада має погану назву, але це нормально, що ми можемо бажати інших речей у житті. Чому б так не бути в любові?" – сказала дівчина.

34-річна Паола співчуває Вокеру. Вважає, що 98% футболістів роблять це, можливо, не створюючи паралельного життя, але їм дуже легко мати двох-трьох дружин і дітей, розкиданих навколо.

Коханка стала відомою під час італійського референдуму 2016 року, коли пообіцяла чоловікам, які проголосували проти, сексуальні послуги до того, як конституційні реформи колишнього прем’єр-міністра Маттео Ренці були відхилені.

Джерело:

DailyStar