УКР РУС

Вродлива любка Шапаренка разить очі завидною красою у гламурному образі – дуже екзотично

13 липня 2024 , 23:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Христина, кохана українського футболіста та півзахисника київського Динамо Миколи Шапаренка, вкотре приковує до себе увагу.

Молодша донька Шацьких закінчила навчання у КНУ імені Тараса Шевченка, де здобула юридичну освіту. Але дівчина дуже яскрава постать, яка займалась акробатикою, гімнастикою, танцями, а також брала участь у проєкті Голос діти. Зараз Христина працює фотографом та має свій власний бренд одягу "SHÁTSKI".

Розкішна пасія Шапаренка блиснула шикарною фігурою у спортзалі – вогняне селфі

Красуня не упускає можливості розвивати свої соцмережі та розповідати про це. Приваблива брюнетка – має максимально стильний Інстаграм, де зібрала майже 17 тисяч фоловерів, які залипають на гламурні знімки.

Цього разу дівчина пригостила своїх шанувальників свіжою світлиною, на якій демонструє чудове відчуття стилю. Вона постала у елегантному наряді, який доповнила високими підборами, демонструючи струнку форму тіла.

Зазначимо, що Христина Шацьких вже давно зустрічається з українським футболістом Миколою Шапаренком. Парочку часто помічали на трибунах стадіону під час матчів, а також красуня підтримувала гравця "біло-синіх" на Євро.


 

Джерело:

Інстаграм