УКР РУС

Витончена дружина Луніна захоплює весь світ ефектним образом – спокушає завидною фігурою

12 липня 2024 , 21:40 / Читать на русском

Джерело:

Інстаграм

Анастасія, дружина воротаря Реала та збірної України Андрія Луніна, потішила шанувальників свіжими знімками.

Чарівна партнерка 25-річного футболіста полюбляє хизуватися стрункою фігурою у будь-яких нарядах. В цей раз Анастасія опублікувала у своєму Інстаграм серію фото, продемонструвавши чудове відчуття стилю.

Неймовірна кохана Луніна засліпила красою у гламурному наряді – фани в захваті

Вражаюча брюнетка зводить фанів з розуму в довгій обтислій спідниці, яка шикарно підкреслила довершену форму тіла. Свій лук доповнила ефектним топом з великими квітами, прикрасами та стильною сумочкою.

Шанувальни одразу засипали красуню схвальними коментарями: "Наймиліша дівчина", "Чарівна", "Так розкішно", "Солодка", "Неймовірна". Також фотосесію облюбували Андрій Лунін, Дарія Савіна та Каріна Чоботенко.

До слова, дівчина завжди ділиться екзотичними фотосесіями, які робить на відпочинку, а також на трибунах, коли підтримує чоловіка на матчах. За її яскравим контентом спостерігають майже 200 тисяч фоловерів.

Варто зазначити, що Андрій та Анастасія офіційно оформити стосунки вирішили у 2021-му, живучи вже понад три роки у Мадриді. Пишного весілля закохані не влаштовували. Вони скромно розписалися в іспанській столиці, одягнувшись в спортивні костюми.

 

Джерело:

Інстаграм