УКР РУС

Джорджина вражає у крихітному бікіні після розчарування Роналду на Євро-2024: "Яке задоволення"

12 липня 2024 , 14:40 / Читать на русском

Джорджина Родрігес приголомшила фанатів своїм останнім дописом в Інстаграмі. Красуня відпочиває разом з Кріштіану Роналду та дітьми після Євро-2024.

Джорджина розповіла шанувальникам про свої подорожі, поділившись фотографіями з пляжного відпочинку. На одному з фото 30-річна модель позувала перед камерою в бікіні та кепці в тон.

Кохана Роналду ефектно попрощалася з Євро-2024 після вильоту збірної Португалії: "Прекрасні емоції"

На іншій світлині вона позувала у прозорій жовтій сукні. Решта фотографій показали, як вона та Кріштіану насолоджуються сімейним часом зі своїми дітьми.

Шанувальники були в захваті від світлин Джорджини й відразу ж перейшли до розділу коментарів, щоб засипати її компліментами:

  • "Ти не могла бути прекраснішою!"
  • "Яке задоволення!"
  • "Ти завжди сяєш!"
  • "Така гарна!"

Допис зібрав неймовірні 3,9 мільйона лайків лише за 12 годин.

Джорджина регулярно показує шанувальникам свій свій гламурний спосіб життя. На її сторінку в Інстаграмі підписалися понад 60,4 мільйона людей.

Нещодавно вона позувала для рекламної кампанії в бікіні напередодні Євро-2024, а також показала яскраві святкові фотографії з сімейної "підзарядки" перед турніром.

Окрім моделі та інфлюенсерки, Джорджина також є бізнес-леді та зіркою власного шоу Netflix. Попри низку занять, красуня завжди знаходить час бути хорошою матір’ю.

 

Джерело:

The Sun