УКР РУС

Кроос не хоче жити в Німеччині та вибрав кращу місцину: "Страшно випустити свою доньку на вулицю"

7 липня 2024 , 17:20 / Читать на русском

Знаменитий півзахисник збірної Німеччини Тоні Кроос каже, що не планує повертатись у рідну країну. Причиною є масова імміграція.

34-річний футболіст, який останні 10 років відіграв у складі Реала, хоче залишитись в Іспанії. Його турбує рівень безпеки у Німеччині.

Зірка збірної Німеччини має велику проблему з татуюванням: "Я шкодую про це"

"Німеччина більше не є тією країною, якою була 10 років тому, через масову імміграцію. Питання масової імміграції стало неконтрольованим. Відчуття безпеки зникло. Якщо порівнювати з Іспанією зараз.

У мене, наприклад, є 7-річна донька. Коли вона підросте, коли їй виповниться 13, 14, 15 років, і якби хтось запитав мене зараз: "Ви б випустили свою доньку в 14 років об 11 годині вечора в Іспанії чи у великому німецькому місті?" Я думаю, що зараз я б віддав перевагу Іспанії.

Є відчуття, що щось відбувається. Я не говорю, що в Іспанії нічого не відбувається. Якщо не вдасться відрізнити тих, хто нам не підходить, то буде складно. Тоді ставлення німців (до мігрантів – ред.) ставатиме дедалі більше роз'єднаним", – заявив Кроос у подкасті на YouTube-каналі ZDFheute Nachrichten, який записував у ході Євро-2024.

 

 

Джерело:

Lanz and Precht