Дивовижна Різатдінова показала, як вміє фінтити у сексуальному боді – отримала іменну зірку

Віра Бойчук8 травня, 18:20
Дивовижна Різатдінова показала, як вміє фінтити у сексуальному боді – отримала іменну зірку

Анна Різатдінова - Інстаграм

00 хв

Багаторазова призерка чемпіонатів світу та Європи Анна Різатдінова похизувалась ідеальною формою тіла.

Джерело: Інстаграм

Відома українська гімнастка Анна Різатдінова зібрала чималу підтримку в соціальних мережах. На її сторінку в Інстаграм підписано майже 200 тисяч передплатників, з якими вона ділиться тренуваннями, майстер-класами та особистим життям. А також часто розбавляє стрічку провокативним контентом. І цього разу – не виняток.

Вогняна Морозюк провела екскурсію в своє ліжко – вогняні фото

Вродлива брюнетка під прицілом камер влаштувала звабу, від якої серце починає битися частіше. Анна показала завидну спортивну форму тіла в крихітному чорному боді, яке дозволило вдосталь помилуватися її вигинами.

undefined

Нещодавно художня гімнастка Анна Різатдінова удостоїлася іменною зіркою в центрі Києва.

"Для спортсменів важливо, щоб їх цінували в першу чергу на їхній батьківщині. Протягом 17 років я робила все, щоб прапор України піднімався якомога частіше. Тому зараз, відкривши цю зірку, я відчуваю себе щасливою. Щаслива тому, що отримала визнання у себе вдома, у своїй країні", – розповіла вона.

Реклама
undefined

До речі, зараз серце української гімнастки вільне. Анна шукає чоловіка, який буде прикладом для її сина, та щоб почуття йшли від серця. Раніше вона була одружена з Олександром Онищенком.

Гарячі новини Новини