"Хороша сім'я": Конопля проміняв свою дружину на гравця Шахтаря

Дарія Бутилкіна8 травня, 9:20
"Хороша сім'я": Конопля проміняв свою дружину на гравця Шахтаря

Юхим Конопля з дружиною та донечкою - Інстаграм дружини футболіста

00 хв

Кохана українського футболіста та захисника донецького Шахтаря Юхима Коноплі виклала в сторіз дивовижні світлини. Їхня родина зустрілась з Валерієм Бондарем та Дарією Савіною.

Джерело: Instagram

Анастасія Конопля радує своїх шанувальників світлинами зі свого повсякденного життя, моментами відпочинку та різними фотосесіями. Кохана гравця національної збірної України на своїй сторінці в Інстаграм зібрала майже 11 тисяч підписників.

Найсексуальніша футболістка світу гіпнотизує фанів хижим поглядом – фото після тренування

Цього разу вона поділилась з підписниками світлинами, що неодмінно підіймають настрій зглядачам. На першому фото Конопля позує разом зі своїм одноклубником Валерієм Бондарем. Ніжності фото надала маленька донечка Юхима. "Хороша родина", – жартівливо підписала Анастасія.

undefined

На другій світлині до позування приєднались дружини футболістів – Анастасія та Дарія Савіна. У вишуканих та елегантних образах зіркові красуні позують біля своїх чоловіків.

Реклама
undefined

Варто зазначити, що поза полем гри футболісти підтримують спілкування між своїми родинами, роблячи акцент на важливості дружби поза спортом.

Цікавий факт: на початку повномасштабного вторгнення родина Анастасії перебувала в рідному місті Маріуполь.

Нагадаємо, дівчина познайомилася з коханим в караоке-клубі. За запрошенням подруги дівчата вирушили на відпочинок, де Анастасія і зустріла спортсмена. Білявка та гравець збірної України Юхим Конопля одружилися 9 березня 2022 року. В кінці року в пари народилася донечка – Анна-Аврора.

Гарячі новини Новини