"Куди я їду, б**дь": Мілевський побував на прем'єрі треку Волошина – він в обіймах з Морозюком

00 хв

Екс-футболіст київського Динамо та збірної України Артем Мілевський побував на презентації пісні відомого артиста Олександра Волошина.

Джерело: Instagram

В одному із закладів Києва у рамках прем'єри пісні разом зібралася велика купа зірок: футболісти, блогери, артисти та інші. Новачок аматорського клубу Ігніс, який виступає в медіалізі, зміг зробити яскравішим і цей захід.

Мілевський довів до істерики Волошина на презентації у новому клубі: "Чого ти іржеш, б**дь"

Спочатку сам артист опублікував відео, на якому жалівся та розповідав, що не встигає доробити кліп, а презентація вже незабаром.

Згодом на це відреагував сам Мілевський, а його відповідь опублікував співак у себе в stories.

Не зрозумів, я вже виїхав. Які кліпу нема, б**дь? Куди я їду, б**дь? Давай там швидко монтуй, ало! – говорить екс-футболіст.

Реклама

Зазначимо, що кліп все ж таки встигли змонтувати до початку заходу. Замість трьох тижнів на цю роботу пішло лише 3 три дні.

Як і зазначалося, під час прем'єри було чимало публічних особистостей. Серед яких і Микола Морозюк. Футболісти зустрілися та зробили спільне фото на згадку.

undefined

Нагадаємо, що у середу, 1 травня 2024 року, відбулась перша прес-конференція медіафутбольного клубу IGNIS за участі колишнього футболіста національної збірної України та київського Динамо Артема Мілевського.

Гарячі новини Новини Артем Мілевський
Артем Мілевський