Дружина чемпіона світу проміняла легенду на відомого футболіста, який міг бути його сином

Ольга Котів6 травня, 17:25
Дружина чемпіона світу проміняла легенду на відомого футболіста, який міг бути його сином

Колишня дружина Вайденфеллера - Інстаграм

00 хв

Роман Вайденфеллер двічі ставав переможцем німецької Бундесліги та вигравав Мундіаль. Однак зараз переживає не найкращі часи на особистому фронті.

Джерело: Bild

Гламурна екс-дружина тріумфатора ЧС-2014 Романа Вайденфеллера знайшла нового хлопця, молодшого за нього на 18 років.

Легендарний партнер Шевченка подав на розлучення, бо випадково дізнався, що його діти від іншого

Знаменитий у минулому голкіпер вигравав також з Борусією Дортмунд 2 чемпіонати Німеччини, Кубок і Суперкубок країни, доходив до фіналу Ліги чемпіонів.

Минулого року Вайденфеллер розлучився зі своєю дружиною Лізою Россеенбах. Раніше ця пара вже розпадалася у 2018-му, але через два роки знову зійшлася. Зараз жінка зустрічається з іншим німецьким футболістом, молодшим за неї на 12 років.

Зірка Аугсбурга Арне Майєр має значно скромніші регалії на футбольних полях – лише чемпіонство Європи з молодіжною збірною Німеччини. Однак 25-річний футболіст підкорив Лізу та вже присвячує коханій свої голи, роблячи жест "L" руками. Вони познайомилися в листопаді, перш ніж офіційно оголосити про стосунки на початку 2024 року.

Реклама

Розрив німецької моделі з Вайденфеллером пройшов доволі мирно в соціальних мережах. Роман написав: "Це правда, ми з Лізою більше не пара – розлучилися полюбовно.

Нам, на жаль, довелося усвідомити, що цей шлюб не спрацює в довгостроковій перспективі. Для нас наші двоє дітей стоять на першому місці. Як батьки, ми, звичайно, подбаємо про їхній добробут разом".

До слова, Вайденфеллер і Ліза мають двох спільних дітей – 8-річного Леонарда і Луну, яка народилася у травні 2023 року.

Гарячі новини Новини