Бджілка-трудівниція: дружина Пятова старанно порається на городі – її завзяттю варто повчитись

Дарія Бутилкіна2 травня, 13:00
00 хв

Кохана екс-голкіпера донецького Шахтаря Андрія Пятова активно веде свій блог в Instagram. Юлія Пятова ділиться різноманітними аспектами свого особистого та сімейного життя.

Джерело: Instagram

Майже 20 тисячами прихильників, вона не просто розповідає, але і тішить фанатів кулінарними рецептами, враженнями від подорожей та неповторними знімками та відео.

З приходом весни зіркова матуся серйозно почала облаштовувати ділянку для городини. Коли сонечко почало гріти землю теплими промінчиками, то білявка неодмінно почала засаджувати город.

Найсексуальніша волейболістка світу гаряче позує в крихітному купальнику – сонце палить її тіло

У світі розкішного життя і блискучих подій, Юлія розкрила один із секретів свого щасливого домашнього життя. У своїх сторіз в Instagram вона показала відео, де розповідає про своє нове захоплення - вирощування рослин.

З усією ретельністю вона демонструє, як отримала розсаду і готується висаджувати її. Це відкриває зовсім нову сторінку у житті цієї зіркової родини, показуючи, що для них важливо не лише розкішне життя, але й прості радощі та домашні хобі, такі як ведення домашнього городу.

Реклама

Нагадаємо, що сім'я Пятових разом вже понад 17 років та виховує чотирьох дітей – трьох доньок і синочка. Старша донька минулого року закінчила школу в Києві й переїхала навчатися до Мілана.

Гарячі новини Новини