Найсексуальніша волейболістка світу гаряче позує в крихітному купальнику – сонце палить її тіло

Дарія Бутилкіна2 травня, 12:20
00 хв

Кайла Сімоннс, епатажна модель та колишня спортсменка продовжує тішити прихильників гарячими світлинами. Вона засмагає в рожевому купальнику під палким сонцем.

Джерело: Instagram

Американська волейболістка Кайла Сіммонс продовжує зачаровувати своїх шанувальників провокаційними знімками. Завдяки сміливим фотографіям на своїй сторінці в Instagram, білявка зібрала захоплення мільйонів прихильників. Її образ став емблемою сексуальності та привабливості, яка привернула увагу 1 мільйона підписників.

"Я люблю, коли ми старіємо разом": Вікторія Бекхем мило привітала свого чоловіка з днем народження

В сторіз вона виклала гаряче фото. Кайла позує перед дзеркалом у крихітному купальнику рожевого кольору. Її вишукані форми, зокрема пишні груди, зачаровують багатьох, а приховані ніжки додають загадковості. Родзинки та пікантності фото додають стрінги, які виглядають з джинсів.

undefined

Згодом білявка виклала ще одне фото, де ніжиться та засмагає піл палким сонцем. Свої пишні груди вона вже показує під іншим, більш пікантним, ракурсом.

Реклама
undefined

Нагадаємо, що Кайла була капітаном університетської команди у Флориді, виступала за юніорську збірну США, потім перейшла у волейбольну команду Університету Маршалла. Але восени 2020 року американська красуня кинула волейбол, через цькування. Причиною стали надто відверті фото Кайли у мережі, за які її присоромили. Дівчину навіть змушували видалити акаунт.

Гарячі новини Новини