Красуні дня: маленька копія Зінченка гріється в обіймах матусі – Влада випромінює турботу

Дарія Бутилкіна2 травня, 10:20
00 хв

Дружина півзахисника Арсенала та збірної України Олександра Зінченка в сторіз потішила купу шанувальників. Влада разом з донечкою ніжно обіймаються.

Джерело: Instagram

Кохана зіркового футболіста збірної України та гравця лондонського Арсенала доволі різностороння особистість. Вона – спортивний журналіст, телеведуча, модель та блогер. На своїй сторінці в Інстаграм білявка зібрала понад 700 тисяч підписників.

Тренування вдома: українська легкоатлетка зібралась вдосконалювати свої результати – стильний лук

Нині в stories зіркова матуся виклала зворушливе фото. Вона зі старшою донечкою Євою чарівно позують. Влада з ніжною посмішкою на обличчі, турботливо обіймає свою принцесу. Тепло та любов випромінює з кожного кадру, переносячи глядачів у світ безмежного щастя сімейних взаємин.

Маленька Єва, пригорнута до материнського серця, виглядає, як справжня копія свого татуся. Її ніжна усмішка розчулює, а відображення щастя та безтурботності у її очах не залишає байдужим нікого.

Реклама
undefined

Не можна не відзначити теплоту сімейних стосунків, яка пронизує кожен кадр цієї публікації. Такі миті, вкрай цінні та важливі, нагадують нам про справжнє значення сімейних зв'язків та дарують безцінні емоції фанатам футболіста та його чарівної родини.

Нагадаємо, що Зінченко одружився з Владою у 2020 році. Весілля Олександра та Седан відбулося 24 серпня того ж року, власне у День Незалежності України.

Згодом, в серпні 2021 року народилася старша донька Єва, а молодша Лея у серпні 2023 року.

Цікавий факт: Олександр розповів, що зробив пропозицію коханій вдома після матчу, дістаючи перстень із сумки, де лежали бутси й навіть залишки газонної трави.

Влада Зінченко
Влада Зінченко
Гарячі новини Новини