Довгонога модель показала ефектне фото з футболістом – її ідеальний вигляд затьмарив коханого

Віра Бойчук1 травня, 23:00
Довгонога модель показала ефектне фото з футболістом – її ідеальний вигляд затьмарив коханого

Граціано Пелле з дружиною - Інстаграм

00 хв

Гаряча дружина колишнього форварда збірної Італії Граціано Пелле – Вікторія Варга – зводить фанів з розуму ідеальними формами тіла.

Джерело: Інстаграм

Угорська дама, яка підкорила серце футболіста, опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм відверті та водночас сімейні кадри. За її яскравим життям стежать понад 600 тисяч передплатників, які активно засипають красуню схвальними коментарями.

Сексапільна екс-пасія зірки Ман Сіті заворожила оголеним тілом – запалює мережу

Цього разу Вікторія викликала фурор в мережі фотографіями, які привернули увагу ЗМІ. На першій світлині Варга продемонструвала на фоні пляжу свою завидну форму тіла в купальнику з перлинами.

Наступне фото дівчина зробила з коханим, вони ефектно засвітили грайливу посмішку на камеру. Граціано Пелле фактично загубився на фоні приголомшливого вигляду Вікторії.

undefined
undefined

До слова, пара познайомилась у соцмережах, після чого Пелле засипав дівчину компліментами. Форвард наважився приїхати до Вікторії в Угорщину, причому щасливого фіналу в цій історії могло і не бути – після приїзду в Дьйор у Пелле сіла батарея в телефоні.

Реклама

Проте італієць встиг відправити дівчині назву готелю, у якому зупинився. Вікторія наважилась прийти на побачення, після чого молоді люди спілкувались декілька годин. Врешті-решт, у них зав'язались серйозні відносини, які тривають досі.

Гарячі новини Новини