Малеча солодко спить: колишня наречена Неймара оберігає сон донечки – милота зашкалює

Дарія Бутилкіна1 травня, 20:00
00 хв

Бруна Б'янкарді – модель, інфлюенсерка та мати доньки бразильського футболіста Неймара розтоплює серця багатьох шанувальників завдяки зворушливому контенту.

Джерело: Instagram

Бруна Б'янкарді, знаменита особистість в Instagram, має шалену популярність, яка налічує майже 10 мільйонів фоловерів. Вона регулярно ділиться своїми пригодами з подорожей та зачаровує мережу провокаційними знімками. Проте, з народженням донечки її профіль поступово наповнюється материнським контентом, додаючи нові акценти до нового образу на сторінці.

Продовжує ловити кайф на Сейшелах: кохана Зубкова може привернути увагу не тільки пишними формами

Нещодавно Бруна виклала в сторіз зворушливе фото. На знімку зображена маленька донечка зіркового футболіста, яка солодко спить в обіймах своєї матусі. Бруна в свою чергу оберігає солодкі сни своєї донечки, аби та сповна насолодилась в царстві Морфея.

undefined

Нагадаємо, що Неймар та Бруна Б'янкарді були разомпонад двох років. Пара навіть планувала весілля та була заручена, але їхні стосунки зазнали випробувань, коли стали відомі випадки зради з боку футболіста.

Реклама

Хоч пізніше вони й вирішили відновити свої стосунки, але протягом місяця їхні відносини знову закінчилися. Головною причиною були повторні випадки невірності з боку Неймара. Футболіст неодноразово публічно просив вибачення за свої дії, але на жаль, це не привело до щасливого закінчення стосунків пари.

Гарячі новини Новини