Легендарного Адріано звинуватили у розриві найвідомішої пари Бразилії: "У них був секс втрьох"

Ольга Котів1 травня, 16:40
Легенду Інтера Адріано звинуватили у розриві найвідомішої пари Бразилії: у них був секс втрьох

Адріано розбив відому бразильську пару - Інстаграм

00 хв

Адріано, відомого як "Імператор", звинуватили у розриві відомої пари. 40-річна модель Граціана Барбоза та 50-річний співак Белу були одружені майже 13 років.

Джерело: Sport Sport

Вони вперше зустрілися у 2007 році. Барбоза та Белу одружилися в червні 2011 року.

Рашфорд зблизився з колумбійською моделлю: їх помітили у VIP-зоні модного нічного клубу

Барбоза – фітнес-модель, яка народилася у штаті Мато Гроссо до Суль і знялася в бразильському Playboy. Своєю чергою Белу, справжнє ім'я Марсело Пірес Вієйра, є популярним співаком у Південній Америці. Раніше він був одружений з моделлю та актрисою Вівіан Араухо.

Однак їхні стосунки тепер вважаються закінченими У цьому звинувачують колишнього нападника Інтера, хоча він погрожує подати через це до суду.

За словами бразильського журналіста Бруно Ді Сімоне, 46-річний Адріано розлучився з дружиною Мікаелою Мескітою лише через 24 дні шлюбу, тому що він "зник на два дні, щоб подивитися Чемпіонат світу 2022". У нього нібито був секс втрьох з Барбозою та Белу.

Реклама

Красуня після цього буцімто закохалася у футболіста. Модель та співак прожили в шлюбі 13 років, перш ніж розлучитися цього року.

Сам гравець у соцмережах спростував звинувачення та пообіцяв вжити заходів.

"Ви бачите цю полеміку, яку ви заводите про мене, Белу і Граціану? Я навіть не знаю, що це за тріо, про яке ви говорите. Я дуже поважаю Белу, я ніколи не зустрічався з Граціаною. Я хочу бути дуже чітким – цей хлопець, який вигадав це про мене, можете бути впевнені, що на нього подадуть до суду, тому що цього не було, я ніколи цього не вигадував. Це все брехня, я ніколи не робив цього, і це правда", – написав Адріано в соцмережах.

Барбоза та Белу підтвердили розставання спільним постом у соцмережах.

Скандали Новини