Кравець показала епічне відео з дітьми, які дебютували за Динамо – тепер маму не пускають на базу

Ольга Котів1 травня, 9:20
Кравець показала епічне відео з дітьми, які дебютували за Динамо – тепер маму не пускають на базу

Анна Кравець - Інстаграм

00 хв

Колишня дружина екс-форварда збірної України демонструє відмінне почуття гумору. Анна Кравець відвідала першу гру їхніх дітей.

У листопаді 2017 року кохана подарувала форварду київського Динамо двійнят. Синів назвали Іваном і Владом. Молода мама навіть зробила татуювання з іменами дітей.

Жінка знову вагітна: неймовірно, скільки у 23-річної зірки Ман Сіті буде дітей

Артем Кравець зараз працює радником президента Динамо з питань розвитку дитячо-юнацького футболу, шукаючи нових талантів. Зокрема, недавно екс-нападник відвідав академії Манчестер Сіті та Аякса.

Настав час і його діток продемонструвати свої таланти на базі київського клубу в Конча-Заспі. Колишня дружина Кравця з властивим їй гумором показала емоції батька, який тримає руки на обличчі.

"Перша гра. Татко пишається", – підписала жартівливе відео Анна у своїх сторіс, які прикрасила смайликами.

Реклама

До слова, один із синів бігає під номером 22, під яким Артем Кравець виступав більшу частину кар'єри – все через те, що його кумиром дитинства був Кака. Бразилець виступав з 22 номером на спині в Мілані.

Інший син Кравця обрав 9. Під цим номером його батько деякий час виступав за національну збірну України.

Цікаво, що на наступне тренування вже батьків не пустили. Любляча мамуся пожалілася, що нудьгує в авто: "Чекаю підростаючих динамівців. І з чого тепер смітись, не розумію".

Гарячі новини Новини