Робив їй пропозицію двічі: дружина Луніна про плани воротаря Реала на майбутнє і мільйон за день

Ольга Котів30 квітня, 23:40
Робив їй пропозицію двічі: дружина Луніна про плани воротаря Реала на майбутнє і мільйон за день

Лунін познайомився з дружиною в інтернеті - Інстаграм

00 хв

Андрій Лунін познайомився з коханою Анастасією в інтернеті. Через кілька років вони одружилися.

Джерело: tribuna.com

Воротар освідчився Анастасії 25 грудня 2019 року, на Різдво. Лунін став на коліно у центральному колі стадіону Вальядоліда – Нуево Хосе Соррілья.

Півзахисник Динамо зробив пропозицію своїй коханій: красуня не стримала сліз щастя

"Андрій двічі робив мені пропозицію. Одна була у Вальядоліді, а інша вже в Мадриді. Перша пропозиція була вийти заміж, а друга – взяти його прізвище", – згадує дівчина.

Закохані побралися у Мадриді 18 березня 2021 року. Вони скромно розписалися в посольстві у спортивних костюмах – Андрій був у голубому, а Настя – в білому.

"Ми не хотіли пишного весілля з самого початку наших стосунків, тому вирішили розписатися лише удвох. Але колись хочемо зробити весілля для дуже близького кола людей", – зізналася Анастасія.

Реклама

Після вирішального матчу з Манчестер Сіті на Луніна підписалися понад 1 мільйон людей. Поки вся роздягальня святкувала, Андрій телефонував родині та поводився так, наче не відбулося нічого особливого.

"Статус Андрія після чвертьфіналу Ліги чемпіонів з Манчестер Сіті ніяк не змінився, але ще більше почали впізнавати. Тепер вже з ним спокійно не можна погуляти в людних місцях. Якщо говорити про плани на майбутнє, то ми ніколи не плануємо, бо ніхто не знає, де ми будемо, наприклад, через тиждень", – зазначила Анастасія.

Наразі кохана Луніна розвиває свої соціальні мережі та займається дитиною.

"Є в планах відкрити свій бізнес, але поки нічого не планую, бо якщо ми перейдемо (в іншу команду – ред.), то буде трошки важко працювати на відстані", – підсумувала Анастасія.

Гарячі новини Новини